DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 | ||||||||||
Assignatura (*) | SOSTENIBILITAT A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA | Codi | 19204235 | ||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||
3 | Optativa | 2Q |
|||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Vegeu grups activitat | ||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | francescxavier.ruiz@urv.cat |
||||||||
Professors/es |
|
||||||||||
Web | |||||||||||
Descripció general i informació rellevant | En aquesta assignatura es pretén donar una visió de la problemàtica mediambiental de les indústries alimentàries, enfocada principalment en els tractaments dels residus orgànics (deixalles o reutilització com a subproductes). També es tractarà el tema de l'envasat en la indústria alimentària. |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |