DATOS IDENTIFICATIVOS 2016_17
Asignatura (*) GESTIÓ D'ESDEVENIMENTS I PROTOCOL Código 12224211
Titulación
Grau de Publicitat i Relacions Públiques (2009)
Ciclo 1r
Descriptores Cr.totales Tipo Curso Periodo Horarios y datos del examen
6 Optativa 1Q
Modalidad y lengua de impartición
Departamento Estudis de Comunicació
Coordinador/a
SUESCUN RAMIREZ, VERONICA ISABEL
Correo-e veronica.suescun@urv.cat
Profesores/as
SUESCUN RAMIREZ, VERONICA ISABEL
Web
Descripción general e información relevante Fonaments conceptuals de la gestió d'esdeveniments i del protocol

Competències
Tipo A Código Competencias Específicas
 A17 Exercir com a professionals que s’encarreguen de l’atenció al client de l’agència, assistint el client de manera contínua abans, durant i després de la realització de les accions de comunicació.
Tipo B Código Competencias Transversales
 B9 Saber planificar i organitzar.
Tipo C Código Competencias Nucleares

Resultats d'aprenentage
Tipo A Código Resultados de aprendizaje
 A17 Coneix els fonaments conceptuals de la gestió d’esdeveniments i del protocol
Aprèn els processos i mètodes de treball per al desenvolupament d’un esdeveniment i practicar les tècniques del protocol que es duran a terme
Desenvolupa un esdeveniment complet per a una empresa o institució
Tipo B Código Resultados de aprendizaje
 B9 Té capacitat de planificació i organització
Tipo C Código Resultados de aprendizaje

Continguts
tema Subtema
Unitat temàtica transversal. Comunicació i habilitats personals
-Introducció als Esdeveniments i el Protocol des de la Comunicació Corporativa i les Relacions Publiques
-Habilitats Personals: L'Atenció, la Planificació del Temps, la Creativitat i les Relacions Socials
Unitat 1. El Protocol 1.1. Protocol, ceremonial i etiqueta
Unitat 2. Gestió d'esdeveniments 2.1. Principis per a l'organització d'esdeveniments
2.2. Etapes de la producció d'esdeveniments

Planificació
Metodologías  ::  Pruebas
  Competencias (*) Horas en clase
Horas fuera de clase
(**) Horas totales
Activitats Introductòries
A17
B9
2 0 2
Sessió Magistral
A17
B9
20 0 20
Presentacions / exposicions
A17
B9
20 40 60
Treballs
A17
B9
10 50 60
Atenció personalitzada
A17
B9
8 0 8
 
 
(*) En el caso de docencia no presencial, serán las horas de trabajo con soporte virtual del profesor.
(**) Los datos que aparecen en la tabla de planificación son de carácter orientativo, considerando la heterogeneidad de los alumnos

Metodologies
Metodologías
  descripción
Activitats Introductòries El primer dia de classe es farà l'explicació del funcionament general de l'assignatura
Sessió Magistral Explicació dels continguts de l'assignatura
Presentacions / exposicions Presentacions dels estudiants de temas pràctics de l'assignatura
Treballs Realització de briefing i pla de producció d'un esdeveniment
Atenció personalitzada Els horiaris d'atenció als estudiants es pactaran amb el professor via email

Atenció personalitzada
descripción
Els horiaris d'atenció als estudiants es pactaran amb el professor via email.

Avaluació
Metodologías Competencias descripción Peso        
Presentacions / exposicions
A17
B9
Presentació i exposició a classe dels temes práctics assignats 40%
Treballs
A17
B9
Realització del briefing d'un esdeveniment (20%)

Realització del pla de producció d'un esdeveniment (40%)
20% + 40%
Otros  
 
Otros comentarios y segunda convocatoria

Per aprovar l'assignatura en primera convocatòria cal aprovar totes les pràctiques amb una mitjana de 5,0.


Per segona convocatòria es realitzarà un examen teòric de tota l'assignatura

Fonts d'informació

Bàsica Fuente Lafuente, C, Técnicas de organización de actos, 2004, Ediciones Protocolo
Benito Sacristán, P., Guía de Estilo, Protocolo y Etiqueta en la empresa, 2011, Wolters Kluwer
Campos de García, G., Producción de eventos, 2008, Ediciones Protocolo

Real Decreto 2099/83 sobre Ordenación General de Precedencias en España.

Complementària

Recomanacions


(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente.