2. TIPUS D'ALIMENTS DES D'UNA PERSPECTIVA JURÍDICA
|
2.1. Categories d’aliments
2.2. Codi Alimentari Espanyol
2.3. Legislació general aplicable nacional i europea (normativa horitzontal)
2.4. Legislació no aplicable (medicaments) i Jurisprudència TJCE
2.5. Legislació específica de sectors nacional i europea (normativa vertical)
2.6. Comparació conceptes i reglamentació Espanya/Europa/Internacional (Codex Alimentarius) |
4. QUALITAT ALIMENTÀRIA
|
4.1. Concepte de qualitat alimentària a la normativa i Normes de Qualitat (certificacions, acreditacions)
4.2. Comparació entre normes i models europeus i internacionals |
6. ASPECTES PRÀCTICS
|
6.1. Innovació: nous ingredients, noves tecnologies
6.2. Registres, notificacions i postes al mercat de productes alimentaris
6.3. Importacions/Exportacions
6.4. Recursos per a les empreses (centres d'investigació, associacions sectorials)
|