DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 | |||||||||
Assignatura (*) | ALIMENTS FUNCIONALS I NUTRACÈUTICS | Codi | 19204234 | |||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||
3 | Optativa | 1Q |
||||||||
Llengua d'impartició |
|
|||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | begona.muguerza@urv.cat |
|||||||
Professors/es |
|
|||||||||
Web | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Conèixer les propietats dels ingredients bioactius i la seva funció en l'organisme. Avaluar la seva funcionalitat. Conèixer la legislació vigent sobre aliments funcionals i la percepció del consumidor. Discutir temes d'actualitat en nutrició. |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |