DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 | ||||||||||
Assignatura (*) | BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES | Codi | 20214101 | ||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Vegeu grups activitat | ||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | cristina.reguant@urv.cat |
||||||||
Professors/es |
|
||||||||||
Web | |||||||||||
Descripció general i informació rellevant | L'objectiu principal de l'assignatura és l'estudi de l'aplicació de sistemes i processos biològics a la indústria agroalimentària. |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |