IDENTIFYING DATA 2017_18
Subject (*) DENOMINACIONS D'ORIGEN DEL VI, MARIDATGE I SERVEI, DEGUSTACIÓ Code 19635105
Study programme
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)
Cycle 2n
Descriptors Credits Type Year Period Exam timetables and dates
6 Obligatòria Primer 2Q
Modality and teaching language
Department Bioquímica i Biotecnologia
Coordinator
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
E-mail gemma.beltran@urv.cat
Lecturers
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
Web
General description and relevant information

Competències
Type A Code Competences Specific
Type B Code Competences Transversal
 CT1 Desenvolupar l’autonomia suficient per a treballar en projectes d’investigació i col·laboracions científiques o tecnològiques dins el seu àmbit temàtic.
 CT3 Resoldre problemes complexes de manera crítica, creativa i innovadora en contextos multidisciplinars.
Type C Code Competences Nuclear

Resultats d'aprenentage
Type A Code Learning outcomes
Type B Code Learning outcomes
 CT1 Desenvolupar l’autonomia suficient per a treballar en projectes d’investigació i col·laboracions científiques o tecnològiques dins el seu àmbit temàtic.
 CT3 Resoldre problemes complexes de manera crítica, creativa i innovadora en contextos multidisciplinars.
Type C Code Learning outcomes

Continguts
Topic Sub-topic
• Llistat de vins
• Maridatge: contrast i afinitat
• Afinitats, constrast i textures
• Servei del vi i decantació
• Ampolles, copes i altres instruments
• Productes gourmet: formatge, cervesa, oli d’oliva, xocolata, fruits del bosc...

Planificació
Methodologies  ::  Tests
  Competences (*) Class hours
Hours outside the classroom
(**) Total hours
Activitats Introductòries
0 0 0
Seminaris
0 0 0
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
0 0 0
Atenció personalitzada
0 0 0
 
 
(*) On e-learning, hours of virtual attendance of the teacher.
(**) The information in the planning table is for guidance only and does not take into account the heterogeneity of the students.

Metodologies
Methodologies
  Description
Activitats Introductòries
Seminaris
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
Atenció personalitzada

Atenció personalitzada
Description
Pierre-Louis TEISSEDRE

Avaluació
Methodologies Competences Description Weight        
Others  

Qüestionaris curts o llargs Qüestions pràctiques/problemes


50%

50%
 
Other comments and second exam session

Fonts d'informació

Bàsica

FLANZY, C. (1998) – Œnologie - Fondements Scientifiques etTechnologiques, LAVOISIER - Tec & Doc, Paris.

RIBEREAU-GAYON, P.; DUBOURDIEU, D.; DONÈCHE, B.; LONVAUD, A. (2004) – Traité d'oenologie Tome 1: Microbiologie du vin. Paris.

RIBEREAU-GAYON, P.; DUBOURDIEU, D.; DONÈCHE, B.; LONVAUD, A. (2004) – Traité d'oenologie Tome 2: Chimie du vin. Stabilisation et traitements. Paris.     

Complementària

Recomanacions


(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.