Tipo A
|
Código |
Competencias Específicas | | A1 |
Aprofundir en els processos químics, bioquímics i tecnològics, així com en els últims avenços cientificotècnics, que intervenen en l'elaboració de begudes fermentades, des de la matèria primera al producte final |
| A4 |
Tenir coneixements sobre legislació, qualitat i seguretat alimentària, entendre’ls i aplicar-los en el context d'elaboració de begudes fermentades. |
| A5 |
Interpretar i extreure informació útil a partir de dades obtingudes en el context de l'elaboració de begudes fermentades, utilitzant de manera adequada les eines d'anàlisi estadística, quimiomètric i de tractament gràfic de dades |
| A7 |
Planificar, dissenyar i elaborar un projecte relacionat amb l'elaboració de begudes fermentades, ja sigui en un àmbit científic / investigador, com tecnològic |
| A8 |
Participar, aprofundir i intervenir en el conjunt de les activitats i decisions d'una empresa d'elaboració de begudes fermentades, o en un projecte d'investigació enològica, aplicant els coneixements adquirits en un context multidisciplinari |
| A9 |
Gestionar la informació i el coneixement utilitzant bibliografia cientificotècnica en el camp de la ciència i la tecnologia d'aliments |
Tipo B
|
Código |
Competencias Transversales | | CT4 |
Treballar en equips multidisciplinars i en contextos complexes. |
| CT6 |
Desenvolupar habilitats per gestionar la carrera professional. (Carreer development) |
| CT7 |
Aplicar els principis ètics i de responsabilitat social com a ciutadà i com a professional. |
Tipo C
|
Código |
Competencias Nucleares |
Tipo A
|
Código |
Resultados de aprendizaje |
| A1 |
Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears.
| | A4 |
Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears.
| | A5 |
Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears.
| | A7 |
Integrar els coneixements teòrics adquirits amb les realitats a les quals es poden aplicar.
Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets.
Conèixer i utilitzar els medis tècnics més freqüentment utilitzats per els professionals de l'àmbit de l'enologia i altres begudes fermentades
| | A8 |
Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears.
Integrar els coneixements teòrics adquirits amb les realitats a les quals es poden aplicar.
Demostrar la capacitat per desenvolupar les tasques professionals habituals en l'elaboració de vins escumosos o de cervesa.
Demostrar capacitat per desenvolupar tasques d'investigació bàsica i/o aplicada a la enologia o biotecnologia.
Participar en el conjunt de les activitats dins d'una empresa o laboratori de productes derivats de la vinya o del vi, o altres begudes fermentades.
Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets.
| | A9 |
Conèixer i utilitzar els medis tècnics més freqüentment utilitzats per els professionals de l'àmbit de l'enologia i altres begudes fermentades
|
Tipo B
|
Código |
Resultados de aprendizaje |
| CT4 |
Treballar en equips multidisciplinars i en contextos complexes.
| | CT6 |
Desenvolupar habilitats per gestionar la carrera professional. (Carreer development)
| | CT7 |
Aplicar els principis ètics i de responsabilitat social com a ciutadà i com a professional.
|
Tipo C
|
Código |
Resultados de aprendizaje |
Procediments de selecció i assignació |
Procedimientos |
La informació sobre organització, coordinació, seguiment i avaluació de les pràctiques externes es troba en el document adjunt (Guia prácticas externas). Qualsevol altra informació estarà en el moodle de l'assignatura. El procediment per iniciar els tràmits pel conveni de cooperació educativa amb empreses de l'estat español, a l'estranger, o en institucions de la URV es troba en el següent enllaç: |
Metodologías :: Pruebas |
|
Competencias |
(*) Horas en clase
|
Horas fuera de clase
|
(**) Horas totales |
Activitats Introductòries |
|
1 |
0 |
1 |
Selecció/assignació del lloc de pràctiques externes |
|
1 |
1 |
2 |
Mecanismes de coordinació i seguiment de pràctiques externes |
|
4 |
0 |
4 |
Estada de pràctiques |
|
4 |
190 |
194 |
Memòria |
|
4 |
20 |
24 |
|
|
(*) En el caso de docencia no presencial, serán las horas de trabajo con soporte virtual del profesor. (**) Los datos que aparecen en la tabla de planificación son de carácter orientativo, considerando la heterogeneidad de los alumnos |
|
descripción |
Activitats Introductòries |
El coordinador de PE explicarà als alumnes el funcionament (procès de selecció, tràmits per fer el conveni, seguiment, avaluació, terminis,...) de les pràctiques externes en una sessió presencial al inici del curs acadèmic. |
Mecanismes de coordinació i seguiment de pràctiques externes |
El coordinador assignarà un tutor acadèmic (que pot ser ell mateix) i un tutor professional un cop assignat el lloc de pràctiques, que faran el seguiment de les mateixes. |
Estada de pràctiques |
L'alumne farà una estada en pràctiques de 200 hores un cop signat el conveni de cooperació educativa, durant el curs acadèmic. |
Memòria |
L'alumne ha d'entregar una memòria de les pràcitques extermes. Les instruccions sobre la mateixa estaràn el l'espai moodle. |
Mecanismes coordinació/seguiment |
Es durà a terme una coordinació interna (per part de la universitat) i una coordinació externa (per part del centre de pràctiques). |
descripción
|
La informació sobre organització, coordinació, seguiment i avaluació de les pràctiques externes es troba en el document adjunt (Guia prácticas externas). Qualsevol altra informació estarà en el moodle de l'assignatura. |
Criteris i procediments d'avaluació |
Es durà a terme una avaluació interna (per part de la universitat), una valoració externa (per part del centre de pràctiques) i una autovaloració (per part de l’estudiant). |
Metodologías |
Competencias |
descripción |
Peso |
|
|
|
|
Estada de pràctiques |
|
El tutor professional avaluarà a el desenvolupament de l'alumne durant l'estada en pràctiques, omplint una rúbrica subministrada pel coordinador acadèmic |
25% |
|
Memòria |
|
La comissió avaluadora,formada per 3 memmbres, valorarà la memòria escrita, omplint una rúbrica subministrada pel coordinador acadèmic |
75 % |
|
Otros |
|
|
|
|
Otros comentarios y segunda convocatoria |
|
Bàsica |
|
|
Complementària |
|
|
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente. |
|