DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 | |||||||||
Assignatura (*) | NUTRICIÓ I SALUT: INVESTIGACIÓ, DESENVOLUPAMENT I INNOVACIÓ APLICADA A LA CURA DE LA SALUT | Codi | 13675207 | |||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
||||||||
Llengua d'impartició |
|
|||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | rosam.lamuela@urv.cat cristina.andres@urv.cat franciscaisabel.bravo@urv.cat |
|||||||
Professors/es |
|
|||||||||
Web | http://www.ub.edu/grad/plae/AccesInformePD?curs=2019&codiGiga=573638&idioma=CAT&recurs=publicacio | |||||||||
Descripció general i informació rellevant | Assignatura impartida des de la UB. Consultar guia docent en web indicada. En aquesta assignatura optativa presentarem casos d’èxit o gairebé o no, que ens permetin aprendre a partir d’experiències previes. Desenvolupament de nous productes basats en ciència responsable i de qualitat. Exemples de col.laboració universitats, centres de recerca, empreses. Presentarem aliances reeixides entre empreses i entitats socials per incentivar la innovació en alimentació i salut. |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |