DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) NUTRICIÓ I SALUT: INVESTIGACIÓ, DESENVOLUPAMENT I INNOVACIÓ APLICADA A LA CURA DE LA SALUT Codi 13675207
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període
3 Optativa Juny, Jul., Set.
Llengua d'impartició
Anglès
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
Adreça electrònica rosam.lamuela@urv.cat
cristina.andres@urv.cat
franciscaisabel.bravo@urv.cat
Professors/es
LAMUELA RAVENTÓS, ROSA M.
ANDRES LACUEVA, CRISTINA
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
Web http://www.ub.edu/grad/plae/AccesInformePD?curs=2019&codiGiga=573638&idioma=CAT&recurs=publicacio
Descripció general i informació rellevant Assignatura impartida des de la UB. Consultar guia docent en web indicada. En aquesta assignatura optativa presentarem casos d’èxit o gairebé o no, que ens permetin aprendre a partir d’experiències previes. Desenvolupament de nous productes basats en ciència responsable i de qualitat. Exemples de col.laboració universitats, centres de recerca, empreses. Presentarem aliances reeixides entre empreses i entitats socials per incentivar la innovació en alimentació i salut.

Competències
Tipus A Codi Competències Específiques
  Comú
  Professionalitzador
  Recerca
Tipus B Codi Competències Transversals
  Comú
Tipus C Codi Competències Nuclears

Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències

Continguts
Tema Subtema
1. 1. Presentació de l’assignatura. Alimentació saludable basat en evidència científica. Aliments saludables i exemples d’ èxit d’ innovació a la indústria alimentària.
2. Desenvolupament de nous ingredients alimentaris funcionals
3. El paper de la recerca en la Innovació i valorització d’aliments per la indústria.
4. Prevenció de malalties a través dels aliments basat en evidència científica.
5. Desenvolupar aliments innovadors: Des de la ciència bàsica fins al mercat.
6. Desenvolupar i comunicar aliments saludables.
7. Activitat Complementària: Impacte dels mitjans de comunicació en Nutrició i Salut.

Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe Hores fora de classe (**) Hores totals
Activitats Introductòries
0 0 0
 
 
Atenció personalitzada
0 0 0
 
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat

Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries
Atenció personalitzada

Atenció personalitzada
 
Atenció personalitzada
Descripció

Avaluació
  Descripció Pes
 
Altres comentaris i segona convocatòria




Fonts d'informació

Bàsica

Complementària

Recomanacions


(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent