| A9 |
Integrar els coneixements teòrics adquirits amb les realitats a les quals es poden aplicar.
Demostrar capacitat per desenvolupar les tasques professionals habituals en l'elaboració de vins escumosos o de cervesa.
Demostrar capacitat per desenvolupar tasques de recerca bàsica i / o aplicada a l'elaboració de vi o altres begudes fermentades.
Participar en el conjunt de les activitats dins una empresa o laboratori de productes derivats de la vinya o del vi, o altres begudes fermentades.
Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears.
Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden aplicar.
Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets.
Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional.
Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionals de l'àmbit de l'enologia i altres begudes fermentades.
|
| CT3 |
Reconèixer la situació plantejada com un problema en un entorn multidisciplinari, investigador o professional, i afrontar-lo de manera activa. (Comprensió)
Seguir un mètode sistemàtic amb un enfocament global per dividir un problema complex en parts i per identificar les causes aplicant el coneixement científic i professional. (Anàlisi)
Dissenyar una solució nova utilitzant els recursos necessaris i disponibles per tal d’afrontar el problema. (Creativitat)
Elaborar un model realista que concreti tots els aspectes de la solució proposada. (Innovació)
Avaluar el model proposat contrastant-lo amb el context real d’aplicació i ser capaç de trobar limitacions i proposar millores. (Avaluació)
|
| CT6 |
Aprofundir en l’autoconeixement professional. (Autoconeixement)
|