DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||
Assignatura (*) | ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES | Codi | 14224211 | |||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||
3 | Optativa | 1Q |
||||||||
Llengua d'impartició |
|
|||||||||
Departament | Medicina i Cirurgia |
|||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | rosa.sola@urv.cat anna.pedret@urv.cat judit.companys@urv.cat |
|||||||
Professors/es |
|
|||||||||
Web | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant | <div><b>A causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 poden haver-hi canvis en la docència, avaluació i calendaris del curs 2020-21. Aquests canvis s’informaran a l’espai Moodle de cada assignatura.</b></div><div><br /></div><p> Desenvolupar conceptes que ajudin a entendre els mecanismes de malaltia i la creació d’aliments funcionals específics per a la prevenció i maneig de diferents malalties. Dels compostos bioactius a les recomanacions nutricionals per reduir el risc de malaltia i millorar la salut. </p> |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |