Revisions bibliogràfiques
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approaches to minimize it (2008) EJ Bartowsky, Letters in Applied Microbiology 48: 149-156
At the cutting-edge of grape and wine biotechnology (2013) Borneman AR, Schmidt SA, Pretorius IS, Trends
Genet 29: 263-71
Recent
Applications of Biotechnology in Wine Production (2008) O Colagrande, A Silva, MD Fumi, Biotechnology Progress 10: 2-18
Llibres:
Wine Microbiology: Practical Applications and
Procedures (2010) KC Fugelsang and CG Edwards
Tratado de enología (2008) R Gayon
Microbiología del vino (2005) A Carrascosa, R Muñoz y R González
Bases científicas y tecnológicas de la enología (2004) Guillaume Girard
Microbiología enológica (fundamentos de vinificación) (2004) A. Suárez
Lepe y B. Iñigo Leal
Vinos de fruta (elaboración artesanal e industrial) (2002) E. Kolb
Teoría y práctica de la elaboración del vino (2002) R.G. Boulton y
colaboradores
WIne microbiology and
biotechnology (2002) G Fleet
Tecnología del vino blanco (1998) Tullio De Rosa |