DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||
Assignatura (*) | EL SECTOR CERVESER | Codi | 19625216 | |||||||
Ensenyament | Cicle | 2n | ||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||
3 | Optativa | 1Q |
||||||||
Llengua d'impartició |
|
|||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | miquel-angel.rius@urv.cat |
|||||||
Professors/es |
|
|||||||||
Web | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant | En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |