Tema 2. Màrqueting del turisme |
Productes turístics
Segmentació de mercats i turisme
Posicionament i preferències del consumidor
Els canals de distribució
Eines de Comunicació Turística
|
Tema 3. Màrqueting del vi |
Consumidors de Vi: consumidor tradicional i nou consumidor de vi
Segmentació del mercat del vi
Packaging i etiquestes del vi
El preu del vi
Ventes, distribució del producte i Ratailing
El celler: vendes directes, clubs de vi, creació de marca i fidelització
Creació d'imatge de marca de vi: publicitat , accions i mitjans de comunicació.
|
Tema 4. El consumidor de vi i l'enoturista |
Procés d’Investigació de mercats del turisme del vi
Tendències en el consum del vi
Relacions que afecten el Consum del vi i el turisme
Perfil de Turisme del vi
Motivacions i estil de vida de vida
|
Tema 6. La creativitat i la innovació en el màrqueting de l'enoturisme |
Desenvolupament de producte
Noves Eines de màrqueting
Treball en xarxa (clusters, associacions, clubs, gremis)
Cooperació transectorial
|