DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | |||||||||||
Assignatura (*) | REGIONS VITIVINÍCOLES D'ESPANYA | Codi | 19635114 | |||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
|||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Vegeu grups activitat | |||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Geografia |
|||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | albert.mas@urv.cat jaume.salvat@urv.cat antonio.sanchezo@urv.cat |
|||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||
Web | http://http://www.wintour-master.eu/en/what-is-wintour/structure-curriculum/ | |||||||||||
Descripció general i informació rellevant | En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Anàlisis de les Denominacions d'Origen d'Espanya |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |