DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | ||||||||||
Assignatura (*) | BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES | Codi | 20214101 | ||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Vegeu grups activitat | ||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | |||||||||
Professors/es | |||||||||||
Web | |||||||||||
Descripció general i informació rellevant | L'objectiu principal de l'assignatura és l'estudi de l'aplicació de sistemes i processos biològics a la indústria agroalimentària. Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant, en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre. |
|