DADES IDENTIFICATIVES |
2021_22 |
Assignatura (*) |
FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS |
Codi |
20904129 |
Ensenyament |
Doble tit. grau en Eng. Química i de Tècniques de Bioprocessos Alim. (2019) | |
Cicle |
1r |
Descriptors |
Crèd. |
Tipus |
Curs |
Període |
Horaris i dates d'examen
|
6 |
Obligatòria |
Quart |
2Q |
Modalitat i llengua d'impartició |
Vegeu grups activitat
|
Departament |
Ciències Mèdiques Bàsiques |
Coordinador/a |
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO | |
Adreça electrònica |
jose.cano@urv.cat albertomiguel.stchigel@urv.cat javier.capilla@urv.cat kathiuska.paredes@urv.cat oscar.villuendas@urv.cat |
Professors/es |
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO | STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL | CAPILLA LUQUE, JAVIER | PAREDES AGUILAR, KATIHUSKA VIVIANA | VILLUENDAS VÁZQUEZ, OSCAR | |
Web |
|
Descripció general i informació rellevant |
|