IDENTIFYING DATA | 2023_24 | ||||||||||
Subject (*) | ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES | Code | 14204234 | ||||||||
Study programme |
|
Cycle | 1r | ||||||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | Exam timetables and dates | ||||||
3 | Optativa | 1Q |
|||||||||
Modality and teaching language | See working groups | ||||||||||
Department | Medicina i Cirurgia |
||||||||||
Coordinator |
|
rosa.sola@urv.cat lorena.calderon@urv.cat mireia.alcazar@urv.cat |
|||||||||
Lecturers |
|
||||||||||
Web | |||||||||||
General description and relevant information | En el cas que l’evolució de la situació sanitària ho requereixi, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació a les directrius que estableixin els organismes pertinents i s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Desenvolupar conceptes que ajudin a entendre els mecanismes de malaltia i la creació d’aliments funcionals específics per a la prevenció i maneig de diferents malalties. Dels compostos bioactius a les recomanacions nutricionals per reduir el risc de malaltia i millorar la salut. |
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation. |