IDENTIFYING DATA | 2023_24 | ||||||||||
Subject (*) | SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Code | 19204236 | ||||||||
Study programme |
|
Cycle | 1r | ||||||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | Exam timetables and dates | ||||||
3 | Optativa | Quart | 2Q |
||||||||
Modality and teaching language | See working groups | ||||||||||
Department | Bioquímica i Biotecnologia |
||||||||||
Coordinator |
|
francesc.puiggros@urv.cat |
|||||||||
Lecturers |
|
||||||||||
Web | |||||||||||
General description and relevant information | En aquesta assignatura s'impartiran els coneixements bàsics perquè l'alumne sigui capaç d'identificar els perills associats als aliments, valorar els seus riscos i conèixer els mètodes per reduir-los a nivells acceptables. S'inclouran tant factors biòtics (microbiològics) com abiòtics (alteracions tèrmiques, pesticides, metalls pesants etc.). Així com també es tractaran els aspectes legals de la seguretat alimentària. |
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation. |