DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 | ||||||||||
Assignatura (*) | CREACIÓ DE VALOR EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA | Codi | 19224212 | ||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||||||
3 | Optativa | Quart | 2Q |
||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | |||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | jmcanals@urv.cat xavier.ybarguengoitia@urv.cat |
||||||||
Professors/es |
|
||||||||||
Web | |||||||||||
Descripció general i informació rellevant | L'objectiu de l'assignatura és mostrar a l'estudiant com crear valor econòmic a partir d'un producte vitivinícola de qualitat. |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |