IDENTIFYING DATA 2023_24
Subject (*) MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS Code 20904135
Study programme
Doble tit. grau en Eng. Química i en Tècniques de Bioprocessos Alim. (2019)
Cycle 1r
Descriptors Credits Type Year Period Exam timetables and dates
3 Obligatòria Quart 2Q
Modality and teaching language
Department Enginyeria Química
Coordinator
TORRES COSTA, CARMEN MARIA
E-mail carmenmaria.torres@urv.cat
Lecturers
TORRES COSTA, CARMEN MARIA
Web
General description and relevant information

Competències
Type A Code Competences Specific
 A5.2 Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de processos i bioprocessos en les indústries agroalimentàries.
 A5.3 Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de modelització i optimització.
Type B Code Competences Transversal
 B4.1 Aprendre maneres eficaces per assimilar coneixements i comportaments.
Type C Code Competences Nuclear

Resultats d'aprenentage
Type A Code Learning outcomes
 A5.2 Entén els fonaments i criteris de disseny de productes biològics, fonamentalment aliments.
 A5.3 Modela bioprocessos, prenent decisions apropiades durant la selecció i dimensionat dels equips en funció de criteris pertinents de disseny.
Adquireix una correcta metodologia aplicable en simulació de processos i aprèn els conceptes necessaris per a simular i analitzar processos en estat estacionari utilitzant un programa comercial, com Super Pro o equivalents.
Determina les condicions òptimes d'operació respectant les restriccions del procés i / o producte.
Type B Code Learning outcomes
 B4.1 Desenvolupa estrategies pròpies per resoldre problemes i trobar solucions.
Type C Code Learning outcomes

Continguts
Topic Sub-topic

Planificació
Methodologies  ::  Tests
  Competences (*) Class hours
Hours outside the classroom
(**) Total hours
 
 
(*) On e-learning, hours of virtual attendance of the teacher.
(**) The information in the planning table is for guidance only and does not take into account the heterogeneity of the students.

Metodologies
Methodologies
  Description

Atenció personalitzada
Description

Avaluació
Methodologies Competences Description Weight        
Others  
 
Other comments and second exam session

Fonts d'informació

Bàsica

Complementària

Recomanacions


(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.