Tema |
Subtema |
Tema 1. Introducció.
|
Concepte d’aliment. Components dels aliments.
Classificacions. |
Tema 2. Carns i derivats càrnics.
|
Composició química. Valor nutritiu. |
Tema 3. Peix , marisc i productes derivats.
|
Classificació, composició i valor nutritiu. |
Tema 4. Ous i derivats.
|
Composició i valor nutritiu. |
Tema 5. Llet i derivats làctis.
|
Composició. Valor nutritiu. |
Tema 6. Olis i greixos comestibles.
|
Composició química, propietats i valor
nutritiu. |
Tema 7. Cereals i derivats.
|
Tipus de cereals de consum. Composició i valor nutritiu. Pa i pastes alimentoses. Composició i valor nutritiu. |
Tema 8. Lleguminoses, tubèrculs i derivats.
|
Composició i valor nutritiu. |
Tema 9. Hortalisses i verdures.
|
Composició i valor nutritiu. |
Tema 10. Fruites.
|
Composició i valor nutritiu.
Fruits secs. Composició i valor nutritiu.
Derivats de fruita. Composició i valor nutritiu. |
Tema 11. Edulcorants naturals i derivats.
|
|
Tema 12. Begudes alcohòliques. |
Composició i valor nutritiu. |
Tema 13. Begudes no alcohòliques. |
Aigües naturals, minerals i de taula. Begudes refrescants. |
Tema 14. Aliments estimulants i derivats. |
|
Tema 15. Condiments i espècies. |
|