Pràctiques a laboratoris |
1) Valoració de paràmetres corporals de l'alumne: determinació de la complexió i del contingut en greix.
Valoració de la despesa energètica.
2) Determinació del contingut d'urea i creatinina en mostres d'orina dels alumnes sotmesos a dieta hiperproteica.
3) Determinació dels nivells d'àcid ascòrbic en orina d'alumnes i en mostres de begudes refrescants i vegetals.
4) Realització de la corba de glucèmia dels alumnes. Resposta a la ingesta massiva de sucre.
5) Obtenció de mostres d'animals d'experimentació: animal alimentat i animal dejunat
Dissecció i obtenció de mostres
Valoració del contingut de glucògen en fetge, múscul i teixit adipós
Valoració del contingut de proteïnes en fetge, múscul i teixit adipós.
Determinació del contingut lipídic de mostres de teixits adipós, múscul i fetge
Determinació del contingut en aigua del fetge, múscul i teixit adipós blanc. |