DADES IDENTIFICATIVES 2006_07
Assignatura OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS Codi 19031010
Ensenyament
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Cicle 1er
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període
15 7.5 7.5 Troncal Segon Anual
Llengua d'impartició
Departament Enginyeria Quimica
Coordinador/a
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
Adreça electrònica montse.ferrando@urv.cat
carme.guell@urv.cat
0
aleksandra.rozek1@urv.cat
irama.sanchez@urv.cat
maretva.baricot@urv.cat
laura.garcial@urv.cat
mariamarta.ferre@urv.cat
Professors/es
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
GUELL SAPERAS, M? DEL CARMEN
MEZOHEGYI ., GERGO
ROZEK ., ALEKSANDRA
SANCHEZ BOSCAN, IRAMA MARIA
BARICOT MENDOZA, MARETVA DENISSE
GARCIA LLOBODANIN, LAURA
FERRE MALLOFRE, MARTA
Web
Descripció general i informació rellevant

Competències
Codi  

Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències

Continguts
Tema Subtema

Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe Hores fora de classe (**) Hores totals
Activitats Introductòries
0 0 0
 
 
Atenció personalitzada
0 0 0
 
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat

Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries

Atenció personalitzada
 
Descripció

Avaluació
  Descripció Pes
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Fonts d'informació

Bàsica

Complementària

Recomanacions