DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 | |||||||||
Assignatura (*) | OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS | Codi | 19031010 | |||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||||
15 | 7.5 | 7.5 | Troncal | Segon | Anual |
|||||
Llengua d'impartició | ||||||||||
Departament | Enginyeria Química |
|||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montse.ferrando@urv.cat carme.guell@urv.cat sergiodaniel.rios@urv.cat sema.sirin@urv.cat sergey.pogodin@urv.cat |
|||||||
Professors/es |
|
|||||||||
Web | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |