DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 | |||||||||
Assignatura (*) | OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS | Codi | 19031010 | |||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||||
15 | 7.5 | 7.5 | Troncal | Segon | Anual |
|||||
Llengua d'impartició |
|
|||||||||
Departament | Enginyeria Química |
|||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | carme.guell@urv.cat |
|||||||
Professors/es |
|
|||||||||
Web | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant | L'horari de tutories es farà públic a l'inici del curs a través de la pàgina Moodle de l'assignatura. Hi haurà una hora setmanal de tutoria que s'establirà dintre de la franja horaria que la Facultat d'Enologia ha reservat per tutories.Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudis que estàs cursant, en aquesta assignatura es realitza a través de tutoria (excepte en els estudis de l'ETSE). Per a més informació cal consultar l'horari d'atenció personalitzada del professor. |
|