Tema |
Subtema |
1. Introducció |
Presentació de l'assignatura
Genralitats sobre els productes a estudiar |
2. Insecticides i acaricides |
Insecticides clorats
Insecticides organofosforats
Insecticides carbamats
Piretroids
Altres insecticides
Principals acaricides
|
3. Fungicides |
Caracteístiques principals dels fungicides
Principals tipus de fungicides |
4. Herbicides |
Introducció a l'acció dels fungicides
Principals tipus de fungicides |
Productes químics com additius alimentaris |
Introducció
Additius nutrients i no nutrients
Colorants
Texturizants i estabilitzants
Conservadors
Potenciadors del sabor i aromatitzants
Materials per envasament |
Descripció |
Entrevista del alumne amb el professor |
|
Altres comentaris i segona convocatòria |
|
Bàsica |
J.L. Multon, Aditivos y auxiliares de fabricación en las Industrias Agroalimentarias, Acribia, Zaragoza 1988
H,D. Belitz, W.Grosch, Food Chemistry, Springer-Verlag, Berlín 1999
L. García Torres, C. Fernández-Quintanilla, Fundamentos sobre malas hierbas y herbicidas, Mundiprensa, Madrid 1991
C. Barberá, Pesticides agrícolas, Omega, Barcelona 1989
H.A. Wittcoff, productos Químicos Orgánicos Industriales, Limusa, México 1993
E. Primo, J.M. Carrasco, Química Agrícola II, Alhambra, Madrid 1977
j.M. Carrasco, Química Agrícola. temas Complementarios, Universitat politécnica de València, València 1988
O.R. Fennema, Química de los alimentos, Acribia, Zaragoza 1993
E. Primo Yúfera, Química Orgánica Básica y Aplicada, Reverté, Barcelona 1995
|
|
Complementària |
|
|
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |
|