DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 | |||||||||
Assignatura (*) | ANÀLISI DELS ALIMENTS | Codi | 19031203 | |||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | 3 | 3 | Optativa | Segon |
||||||
Llengua d'impartició |
|
|||||||||
Departament | Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montserrat.mestres@urv.cat javier.delrio@urv.cat |
|||||||
Professors/es |
|
|||||||||
Web | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Estudi de les tècniques bàsiques més utilitzades en l'anàlisi dels aliments |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |