DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 | |||||||||
Assignatura (*) | ENOLOGIA GENERAL | Codi | 19042007 | |||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||||
13.5 | 7.5 | 6 | Troncal | Primer | Anual |
|||||
Llengua d'impartició |
|
|||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | fernando.zamora@urv.cat |
|||||||
Professors/es |
|
|||||||||
Web | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Desenvolupar els coneixements científics i tecnològics necessaris per a l’elaboració i l’anàlisi sensorial del vi. Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant, en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre. |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |