DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 | |||||||||
Assignatura (*) | DESTIL·LATS I DERIVATS DE VINS | Codi | 19042207 | |||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
||||||
Llengua d'impartició |
|
|||||||||
Departament | Enginyeria Química |
|||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | francisco.lopez@urv.cat jordi.rosello@urv.cat |
|||||||
Professors/es |
|
|||||||||
Web | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant | L'alumne ha de conèixer els productes i subproductes derivats del vi, les seves característiques i propietats. - Calcular sistemes de destil•lació per aplicar a l'elaboració d’aiguardents. - Elaboració aiguardents i vinagres. Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudis que estàs cursant, en aquesta assignatura es realitza a través de tutoria (excepte en els estudis de l'ETSE). Per a més informació cal consultar l'horari d'atenció personalitzada del professor. |
|