DADES IDENTIFICATIVES 2008_09
Assignatura BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS Codi 19052224
Ensenyament
Biotecnologia (2005)
Cicle 2on
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període
4.5 3 1.5 Optativa Primer
Llengua d'impartició
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
VALLS BAUTISTA, CRISTINA
Adreça electrònica gemma.pujol@urv.cat
luismelchor.gallart@urv.cat
cristina.valls@urv.cat
Professors/es
PUJOL PERPIÑA, GEMMA
GALLART MILLAN, LUIS MELCHOR
VALLS BAUTISTA, CRISTINA
Web
Descripció general i informació rellevant

Competències
Codi  

Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències

Continguts
Tema Subtema

Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe Hores fora de classe (**) Hores totals
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat

Metodologies
Metodologies
  Descripció

Atenció personalitzada
 
Descripció

Avaluació
  Descripció Pes
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Fonts d'informació

Bàsica

Complementària

Recomanacions