DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 | ||||||||||
Assignatura (*) | LABORATORI DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Codi | 19052227 | ||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | ||||||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | |||||
4.5 | 0 | 4.5 | Optativa | Segon |
|||||||
Llengua d'impartició |
|
||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | gemma.beltran@urv.cat |
||||||||
Professors/es |
|
||||||||||
Web | |||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Coneixer les metodologies bàsiques per fer un seguiment d'una fermentació alcohòlica i malolàctica, així com saber interpretar-ne els resultats. Conèixer les característiques morfològiques, fisiològiques i moleculars dels microorganismes implicats en els processos enològics. Controlar i estabilitzar els vins des de el punt de vista microbiològic. |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |