DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 | ||||||||||
Assignatura (*) | CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES | Codi | 19052229 | ||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | ||||||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | |||||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Segon |
|||||||
Llengua d'impartició |
|
||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | gemma.beltran@urv.cat mjesus.torija@urv.cat ricardo.cordero@urv.cat |
||||||||
Professors/es |
|
||||||||||
Web | http://moodle.urv.cat/docnet/guia_docent/index.php?centre=19&ensenyament=1920&assignatura=19204216&any_academic=2013_14&any_academic=2013_14 | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |