M. A. Amerine. 1983. Wine: their sensory evaluation. Ed. Freeman, New
York. J. Bangorri Anguiano.
1985. La Cata de Vinos. Ed. Agricola Española, Madrid. G. Fribourg. 1989. La
degustation: conaitre et comprendre le vin. Edisud, Aix-en-Provence. M. Leglise. 1984. Una
initiation a la degustation des grans vins. Ed.
Laffitte, Marseille. J. Rabourdin. 1989.
Œnologie: Index de 1700 vocables de la degustation. Ed. Elvire, La
Chapelle-Saint-Mesmin. M. Ruiz Hernández. 1995.
La Cata y el conocimiento de los vinos. A. Madrid Vicente, Ediciones. S. Spurrier. 1984. La Degustation.
Ed. Bordas, Paris. E. Peynaud. 1984. Enología práctica (primera
parte). Mundi-Prensa, Madrid. E. Peynaud. 1987. El Gusto
del Vino. Mundi-Prensa, Madrid. RS Jackson. 2002. Wine tasting. Academic Press. J. Sancho. 1999. Introducción al análisis de los
alimentos. Edicions Universitat de Barcelona. J. Pich. 2001. La
degustació: estudis sobre la percepció del gust i l’acceptació dels aliments.
Ed. UIB. |