DADES IDENTIFICATIVES 2017_18
Assignatura (*) PRÀCTIQUES INTEGRADES D'ENOLOGIA Codi 19214117
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període
6 Obligatòria Tercer 1Q
Llengua d'impartició
Català
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
Adreça electrònica
Professors/es
Web http://moodle.urv.net
Descripció general i informació rellevant
Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant, en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre.

Continguts
Tema Subtema
1. Entrada de verema
2. Elaboració de vins blancs
3. Elaboració de vins negres
4. Seguiment de maduració
5. Control de qualitat en verema

Atenció personalitzada
Descripció
Resolució de dubtes

Avaluació
 
Altres comentaris i segona convocatòria

La segona convocatòria s'avaluarà per mitjà d'un examen final amb preguntes curtes


Fonts d'informació
Bàsica Riebereau-Gayon, P, Glories, Y, Maujean, A, Dubourdieu, D, Traité d'Oenologie, Dunod, Paris

Complementària

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent