2. La cava - celler del restaurant.
|
2.1-Compra de vins i classificació. /2.2- Condicions de guarda dels vins. / 2.3-Gestió, rotació dels vins i begudes. Política de preus. |
4. Coneixements sobre els vins i presentació de vins hedònica. Descripcions i notes de tast en diferents idiomes. Presentació de vins en l’àmbit de la restauració. |
|
Part B
6. Harmonia de vins i menjars |
Coneixements base sobre la cuina tradicional i la nova cuina. Bases de l’harmonia de vins i menjars.
|
pràctiques (es realitzaran progressivament al llarg de l'assignatura, una per setmana segons calendari) |
En restaurant de Tarragona
I. Tecnologia de servei: In situ en un restaurant “misse en place” .
En aula tast, (2 dies):
II. Experiència real sobre l’harmonia de vins i menjars. Formatges i vins. Proves d’afinitat i de contrast.
III. Exposició i presentació de vins hedònica (realitzada com enòleg o propietari)
IV. Visita: L’alimentació al segle XXI: Fundació Alícia.
V. Treball individual. Proposta d’una activitat enolúdica en celler o restaurant.
|