DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 | |||||||||
Assignatura (*) | EL VI COM ALIMENT | Codi | 19214206 | |||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||
3 | Optativa | 1Q |
||||||||
Llengua d'impartició |
|
|||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | mariajosepa.salvado@urv.cat |
|||||||
Professors/es |
|
|||||||||
Web | http://http://moodle.urv.net/ | |||||||||
Descripció general i informació rellevant | Composició del vi des del punt de vista alimentari. Compostos fenòlics. Etanol |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |