DADES IDENTIFICATIVES |
2018_19 |
Assignatura (*) |
TREBALL DE FI DE GRAU |
Codi |
19214301 |
Ensenyament |
|
Cicle |
1r |
Descriptors |
Crèd. |
Tipus |
Curs |
Període |
6 |
Treball fi de grau |
Quart |
AN |
Llengua d'impartició |
|
Departament |
Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
Coordinador/a |
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS | |
Adreça electrònica |
laura.acena@urv.cat francisco.lopez@urv.cat montserrat.nadal@urv.cat nicolasrozes@urv.cat |
Professors/es |
ACEÑA MUÑOZ, LAURA | LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO | NADAL ROQUET-JALMAR, MONTSERRAT | ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS | |
Web |
|
Descripció general i informació rellevant |
Es tracta d’un exercici original que s’ha de fer individualment i presentar-lo davant un tribunal universitari. Consisteix en un projecte en l’àmbit de la viticultura i enologia en què se sintetitzen i integren les competències adquirides en els estudis.Per realitzar el TFG cal tenir superats el 50 % del total de crèdits necessaris per assolir el títol. Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant,
en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta
a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per
poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre. |