Felipe Gallego, Jesús, 1998. Manual Práctico
de Restaurante. Ediciones Paraninfo S.A.,1ª ed., 11ª imp. World Atlas of Wine - 8t edition. Hugh Johnson & Jancis Robinson. Ed. Octopus, 2019
Food & Wine Pairing, 2006 – A Sensory
Experience. Robert J Harrington -Wiley Ed.
Perfect Pairings. A Master Sommelier’s
Practical Advice for partnering wine and food. Evan Goldstein and Joyce
Goldstein. Univerity of California Press, 2010
What to drink and what to eat. Andrew Drornenburg.
Karen Page. Bulfinch Press, 2014
Papilas y moléculas: la ciencia aromática
de los alimentos y el vino. François Chartier. Planeta Gastro, 2017. DIVINAMENT. Meritxell Falgueras. Ed. Larousse 2020 Qué vino con este pato? Ferran Centelles. Ed. Planeta Gastro, 2016 El vino y su servicio. David Noel Ghosn. Anaya Formación, 2012 |