Michael J. Goss, Mário Carvalho, Isabel Brito.
2017. Functional Diversity of Mycorrhiza and Sustainable Agriculture. Management
to Overcome Biotic and Abiotic Stresses. Academic Press. ISBN 978-0-12-804244-1. Sally E. Smith, David Read.
2008. Mycorrhizal Symbiosis. 3rd edition. Academic Press. ISBN 978-0-12-370526-6. Alfonso Carrascosa, Rosario
Muñoz, Ramón González. 2005. Microbiología del vino. AMV Ediciones.
ISBN 978-8-48-744006-9. Luis Flores Martí. 2018. Defectos
organolépticos del vino ¿cuáles y por qué?. AMV Ediciones. ISBN 978-84-946896-9-7. Marcos Zenón Martín Fernández.
2015. Enfermedades de la vid y defectos del vino. sus análisis y
tratamientos. AMV Ediciones. ISBN
978-8-46-135175-6. Luis Hidalgo Fernández-Cano,
José Hidalgo Togores. 2011. Tratado de viticultura. AMV Ediciones.
ISBN 978-8-48-476424-3. Eldor A. Paul (Editor). 2014. Soil Microbiology, Ecology and Biochemistry. 4th Edition. Academic
Press. Hardcover ISBN: 978-0-12-415955-6. eBook ISBN: 978-0-12-391411-8. Helmut König, Gottfried Unden,
Jürgen Fröhlich (Eds.). 2017. Biology of Microorganisms on Grapes, in Must
and in Wine. . ISBN 978-3-319-60021-5. |