DADES IDENTIFICATIVES 2016_17
Assignatura (*) EL SECTOR CERVESER Codi 19625216
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període
3 Optativa 1Q
Llengua d'impartició
Castellà
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
RIUS VICENTE, MIQUEL-ÀNGEL
Adreça electrònica miquel-angel.rius@urv.cat
Professors/es
RIUS VICENTE, MIQUEL-ÀNGEL
Web
Descripció general i informació rellevant

Competències
Tipus A Codi Competències Específiques
 A2 Identificar els diferents tipus de begudes fermentades amb la matèria primera i el mètode d'elaboració, i relacionar-lo amb les característiques sensorials del producte final
Tipus B Codi Competències Transversals
Tipus C Codi Competències Nuclears
 C3 Gestionar la informació i el coneixement.

Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A2 Reconèixer les característiques que distingeixen els diferents tipus de cervesa.
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C3 Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient
Avalua críticament la informació i les seves fonts i la incorpora a la pròpia base de coneixements i al seu sistema de valors

Continguts
Tema Subtema

Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
A2
1 1 2
Sessió Magistral
A2
15 45 60
Pràctiques a laboratoris
A2
2 2 4
Presentacions / exposicions
C3
1 5 6
Atenció personalitzada
C3
1 1 2
 
Proves objectives de preguntes curtes
A2
C3
1 0 1
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat

Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries
Sessió Magistral
Pràctiques a laboratoris
Presentacions / exposicions
Atenció personalitzada

Atenció personalitzada
Descripció

Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Sessió Magistral
A2
50%
Pràctiques a laboratoris
A2
10%
Presentacions / exposicions
C3
30%
Proves objectives de preguntes curtes
A2
C3
10%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assignatura té convocatòria única.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.


Fonts d'informació

Bàsica

Complementària

Recomanacions


(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent