DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||
Assignatura (*) | EL SECTOR CERVESER | Codi | 19625216 | |||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||
3 | Optativa | Primer | 1Q |
|||||||
Llengua d'impartició |
|
|||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | miquel-angel.rius@urv.cat |
|||||||
Professors/es |
|
|||||||||
Web | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant | <p> Coneixement general del sector cerveser, des de la història fins a temes relacionats amb la salut. </p> |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |