DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 | |||||||||
Assignatura (*) | ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS I | Codi | 20214114 | |||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||
6 | Obligatòria | Tercer | Jul., Set. |
|||||||
Llengua d'impartició |
|
|||||||||
Departament | Enginyeria Química |
|||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | carme.guell@urv.cat |
|||||||
Professors/es |
|
|||||||||
Web | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Es aquesta assignatura s'estudien les operacions més importants controlades per la transferència de matèria, s'introdueix a l'estudi de reactors ideals i fermentadors i s'estudien les operacions més importants de la indústria alimentària per l'eliminació d'aigua.Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudis que estàs cursant, aquesta assignatura es realitza a través de tutoria. Per a més informació cal consultar l'horari d'atenció personalitzada del professor. |
|