DATOS IDENTIFICATIVOS | 2012_13 | |||||||||
Asignatura (*) | HERRAMIENTAS PARA EL DISEÑO Y PRODUCCIÓN SOSTENIBLE DE ALIMENTOS ESTRUCTURADOS | Código | 20675202 | |||||||
Titulación |
|
Ciclo | 2º | |||||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||||
6 | Optativa | Único anual |
||||||||
Lengua de impartición |
|
|||||||||
Departamento | Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||
Coordinador/a |
|
Correo-e | montse.ferrando@urv.cat carme.guell@urv.cat olga.busto@urv.cat |
|||||||
Profesores/as |
|
|||||||||
Web | ||||||||||
Descripción general e información relevante | Aquesta assignatura té com objectiu que els estudiants siguin capaços de dissenyar productes alimentaris des d’una perspectiva tecnològica, sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Per aquesta raó, adquiriran competències per saber aplicar la relació entre els distints ingredients i les seves propietats físico-químiques i els diferents processos industrials que, modificant l’estructura, permeten produir un aliment amb les propietats desitjades. Igualment, s’introduiran tècniques per desenvolupar el procés d’innovació i disseny de nous productes i processos que donen resposta a distintes necessitats. |
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente. |