DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 | |||||||||
Assignatura (*) | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS | Codi | 19214203 | |||||||
Ensenyament | Cicle | 1r | ||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||
3 | Optativa | Primer |
||||||||
Llengua d'impartició |
|
|||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montserrat.nadal@urv.cat |
|||||||
Professors/es |
|
|||||||||
Web | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Presentació dels vins en l'àmbit de la restauració i el turisme. Harmonia i maridatge de vins i menjars. |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |