DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS | Codi | 19031010 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
15 | 7.5 | 7.5 | Troncal | Segon | Anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Sessió Magistral | Es realitzen un total de quatre proves: dues en el primer quadrimestre i dues en el segon | 55% | |
Pràctiques a laboratoris | És obligatòria l'assistència a les pràctiques per tal d'aprovar l'assignatura Es lliura un informe de les pràctiques realitzades al laboratori i es realitza una prova escrita sobre els continguts treballats en les pràctiques (Informe: 15%, examen de pràctiques:15%) |
30% | |
Treballs | Es lliuren un total de 6 ó 7 activitats durant el curs | 15% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Els percentatges anterirors es refereixen al sistema d'avaluacio continuada, que és el recomanat. En segona convocatòria es realitza una prova escrita que té un pes del 55%. Pràctiques: 30 % (nota assolida durant el curs); Treballs: 15% (nota assolida durant el curs). |