DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS | Codi | 19042101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 4.5 | 1.5 | Obligatòria | Segon | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Classe de d’exposició de coneixements. Els alumnes disposaran del material teòric a l’espai virtual de l’assignatura. |
Seminaris | Classes de tast d’escumosos. |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Problemes de preparació de tiratges i de propagació de peus de cup. |
Pràctiques externes (de camp/sortides) | Visita a la Regió del Cava: recorregut per diferents caves de mida diferent. Visita i degustació realitzada per la direcció tècnica del celler. |
Pràctiques a laboratoris | Realització de diferents tasques implicades en l’elaboració de vins escumosos. Realització a laboratoris i en el celler Mas dels Frares |