DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA | Codi | 195131224 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Sessió Magistral | Los conocimientos impartidos en las clases magistrales se integrarán en las otras actividades de evaluación | -- | |
Treballs | - Resumen con las referencias bibliográficas indicadas - Redacción de una “Research Note” |
Resumen 15% Research Note 30% |
|
Debats | - Presentación y debate de un artículo científico | 35% | |
Presentacions / exposicions | Participación en los debates y presentaciones | 20% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||