DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | ENOLOGIA GENERAL II | Codi | 19214115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
·Application à l'œnologie des progrès récents en microbiologie et en fermentation Bidan, P. i Bonneviale, J.R. OIV París, 1988 Llibre ·Principles and practices of winemaking Boulton, R.B. Chapman & Hall New York, 1996 Llibre ·Le vin de l'analyse à l'élaboration Delanoe, D. Maillard, C. i Maisondieu, D. Ed. Technologie et Documentation (Lavoisier) París, 1987 Llibre ·Tecnología de los vinos blancos De Rosa, Tulio Mundi-Prensa Madrid, 1998 Llibre ·Œnologie; Fondements scientifiques et technologiques Flancy, C. Ed. Lavoisier París, 1998 Llibre ·Wine microbiology and biotechnology Fleet, G.H. Harwood academic publishers Sidney, 1993 Llibre ·Wine science: principles and applications Jackson, R. S. Academic Press San Diego, 1994 Llibre ·Wine and Brandy Lafon-Lafourcade, S. Institut d'Œnologie de Bordeaux Burdeos, 1983 Llibre ·Manual de enologia Pràctica Madrid, A. Ed. A. Madrid Vicente Madrid, 1987 Llibre ·Tecnología y legislación del vino y bebidas derivadas Madrid, A; Cenzano, J.M. y Cenzano, A.M. Ed. Mundi Prensa Madrid, 1994 Llibre ·Clarificación de mostos y vinos Molina, Rafael A. Madrid Vicente, ediciones Madrid, 1994 Llibre ·L'Œnologie Navarre, C. Collection Agriculture d'ajourd'hui. Ed. Lavoisier Paris, 1988 Llibre ·Enologia pràctica Peynaud, E. Ed. Mundi-Prensa Madrid, 1989 Llibre ·Sciences et Techniques du vin, 4 toms Ribéreau-Gayon, J., Peynaud, E., Sudraud,P. y Ribérau-Gayon, P. Ed. Dunod Paris (1975-76) Llibre ·Traité d'Œnologie. 2 Toms Ribéreau-Gayon, P., Dubourdieu, D. Doneche, B., Lonvaud, A., Glories, Y. Bertrand, A., Maujean, A. Ed. Dunod París, 1998 Llibre ·Microbiologia enològica Suarez. y Iñigo Mundi-Prensa Madrid, 1990 Llibre ·Tecnologia del vino Troost, G. Ed. Omega Barcelona, 1992 Llibre ·Elaboración y crianza del vino tinto Zamora, F. Mundi-Prensa. AMV Ed. Madrid, 2003 Llibre ·Wine: their sensory evaluation M. A. Amerine Ed. Freeman New York, 1983 Llibre ·La Cata de Vinos J. Bangorri Anguiano Ed. Agricola Española Madrid, 1985 Llibre ·La degustation: conaitre et comprendre le vin G. Fribourg Edisud Aix-en-Provence, 1989 Llibre ·Una initiation a la degustation des grans vins M. Leglise Ed. Laffitte Marseille, 1984 Llibre ·Œnologie: Index de 1700 vocables de la degustation J. Rabourdin Ed. Elvire La Chapelle-Saint-Mesmin, 1989 Llibre ·La Cata y el conocimiento de los vinos M. Ruiz Hernández A. Madrid Vicente, Ediciones 1995 Llibre ·La Degustation S. Spurrier Ed. Bordas Paris, 1984 Llibre ·Enología práctica (primera parte) E. Peynaud Mundi-Prensa Madrid, 1984 Llibre ·El Gusto del Vino E. Peynaud Mundi-Prensa Madrid, 1987 Llibre ·Wine tasting RS Jackson Academic Press 2002 Llibre ·Introducción al análisis de los alimentos J. Sancho Edicions Universitat de Barcelona 1999 Llibre ·La degustació: estudis sobre la percepció del gust i l’acceptació dels aliments J. Pich Ed. UIB 2001 Llibre |
|
Complementària | |