DADES IDENTIFICATIVES
2010_11
Assignatura (*)
ANÀLISI SENSORIAL II
Codi
19214116
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
6
Obligatòria
Tercer
Anual
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
Adreça electrònica
jmcanals@urv.cat
josep.ribas@urv.cat
gerard.fonts@urv.cat
mariona.gil@urv.cat
Professors/es
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
RIBAS BELTRÁN, JOSEP
FONTS GUZMAN, GERARDO
GIL CORTIELLA, MARIONA HERMINIA
Web
http://moodle.urv.net
Descripció general i informació rellevant
Aprofundir en el tast, estadística, disseny i tast de vins de varietats diferents aprenent a fer descripcions.
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent