DADES IDENTIFICATIVES
2012_13
Assignatura (*)
EXPERIMENTACIÓ EN MICROBIOLOGIA DE FERMENTACIONS
Codi
19204225
Ensenyament
Grau de Biotecnologia (2009)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
Segon
Modalitat i llengua d'impartició
Vegeu grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
Adreça electrònica
gemma.beltran@urv.cat
florencia.sainz@urv.cat
Professors/es
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
SAINZ PÉREZ, FLORENCIA
Web
Descripció general i informació rellevant
Conèixer els processos fermentatius, les reaccions bioquímiques involucrades i els microorganismes responsables.
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent